ΜΕΛΙ ΓΚΟΝΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΑΛΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Facebook Share Twitter Share

ΜΕΛΙ ΓΚΟΝΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΑΛΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ , ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ , ΚΕΡΥΘΡΕΣ, ΓΥΡΗ , ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΡΑΦΙΑΔΩΝ ,ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ,  ΜΕΛΙ  ΑΝΘΕΩΝ - ΠΕΥΚΟ -ΘΥΜΑΡΙ -ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ -ΒΑΜΒΑΚΙ

Facebook page

Η μέλισσα ένα από τα πρώτα πλάσματα της φύσης και του πλανήτη γη, εντυπωσίασε τους ανθρώπους αποκτώντας σημαντική θέση στη ζωή τους. Στην Ελληνική Μυθολογία η μέλισσα κατέχει σημαντική θέση στη ζωή των ανθρώπων με διάφορες μορφές, πολλούς μύθους και συμβολισμούς.

Το δε μέλι, τροφή «θνητών και αθανάτων», θεωρήθηκε θεϊκή τροφή που χάριζε αθανασία και δύναμη, γιατί από πολύ νωρίς οι άνθρωποι αντιλήφθηκαν και αναγνώρισαν την τεράστια θρεπτική του αξία και το χρησιμοποίησαν στη διατροφή τους.

Οι 12 θεοί της Ελληνικής Μυθολογίας, τρέφονταν με αμβροσία και έπιναν νέκταρ, γιατί πίστευαν ότι έτσι αποκτούν αθανασία και δύναμη. Η αμβροσία ήταν μια τροφή που είχε σαν βάση της το μέλι.

Το μέλι, τροφή εκλεκτή, «θεϊκή» και «ουράνια», αγαπήθηκε για τη γεύση, τη γλύκα, τις θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητές του και χρήσεις του, θέλοντας θεοί και άνθρωποι τρεφόμενοι με μέλι, να καθαρίσουν την ψυχή και το σώμα από κάθε σφάλμα, κερδίζοντας τη μακροζωία και ελπίζοντας στην αιωνιότητα.

Κατηγορία: Αγορές / Βιολογικά Προϊόντα

Gallery