ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΠΕ

Facebook Share Twitter Share

ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΕΠΕ

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ , ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ , ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ , ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ , SERVICE ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ SOFTWARE - BARCODE ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ , SCANNER , ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ , ΦΟΡΗΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ , ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΗΜΑΝΣΗΣ , ταμειακh μηχανh,ανaγνωση μνhμης ,λογισμικό ,εστιατοριακό πρόγραμμα ,service ταμειακων, winpos,pos, ζυγαριες , οθονες, πληκτρολογια  touch

 www.facebook.com/tamiaki.gr/?fref=ts

 

 

Η εταιρία Ταμειακή Ε.Π.Ε στελεχώνεται από ικανά στελέχη που ανήκουν στους τομείς της πληροφορικής, του αυτοματισμού (γραφείων) και της μηχανοργάνωσης δημιουργώντας έναν ισχυρό και απόλυτα ολοκληρωμένο οργανισμό στο χώρο. Τα έμπειρα στελέχη της γνωρίζουν τόσο τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και είναι έτοιμα να δώσουν λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζονται καθημερινά στο χώρο.

Η γνώση του συγκεκριμένου τομέα καθώς και η χρόνια πείρα  στο  συγκεκριμένο αντικείμενο οδήγησαν την εταιρία στην κορυφή σε τομείς όπως τα ταμειακά συστήματα ( ταμειακές μηχανές, POS), τα συστήματα λιανικής πώλησης και τις εφαρμογές λιανικής πώλησης. Επιπλέον η εταιρία μας χαρακτηρίζεται για τα αυστηρά κριτήρια επιλογής του μηχανολογικού της εξοπλισμού, καθώς επίσης από απαράμιλλο ενδιαφέρον για την ορθή και άρτια τεχνική υποστήριξη των εκάστοτε πελατών. Τα παραπάνω  είχαν ως αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να  κατατάξουν την εταιρία μας στην πρώτη θέση, στην Ελλάδα.

H άνοδος της εταιρίας, το ολοένα και αυξανόμενο πελατολόγιο, η ικανότητα παροχής εξειδικευμένων λύσεων ανα περίσταση και η άρτια υποστήριξη των πελατών, έκαναν γνωστή την Ταμειακή ως πρώτη εταιρία στον τομέα του αυτοματισμού γραφείου, της μηχανοργάνωσης και των ταμειακών μηχανών, παρέχοντας αποδεδειγμένα τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και καθώς η αγορά οδηγούσε προς τα εκεί, η Ταμειακή πρώτα από όλους ( ολοκληρωμένη εγκατάσταση 1992), εντρύφησε και ολοκλήρωσε εγκαταστάσεις συστημάτων POS και είχε την ευκαιρία να συντάξει ένα ειδικό τμήμα ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για ταμειακά συστήματα POS  και ταμειακές μηχανές με σκοπό να διερευνηθεί η αγορά και να είναι ευκολότερη η προμήθεια του καλλίτερου HARDWARE σε συνδυασμό με την ανάπτυξη, προμήθεια, υποστήριξη του κατάλληλου SOFTWARE , που αρμόζει στην εκάστοτε κατηγορία πελατών. Έως τώρα η εταιρία διαθέτει μάλλον την μεγαλύτερη  ενεργά εγκατεστημένη βάση POS συστημάτων στην Ελλάδα, η οποία διαρκώς μεγεθύνεται.

Κατά την διάρκεια ανάπτυξης των POS η εταιρία έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή HARDWARE, φιλικό προς τους χρήστες, με μεγάλη ανθεκτικότητα και με ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα ασφάλειας  δεδομένων καθώς επίσης και στην σωστή αξιοποίηση αυτών για εξαγωγή πληθώρας στατιστικών στοιχείων.Τα στοιχεία αυτά υποστηρίζονται απο μια πλατφόρμα προγραμμάτων για την καθολική κάλυψη των αναγκών των πελατών . Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη προσοχή κατα την διαδικασία επιλογής περιφερειακού εξοπλισμού με γνώμονα πάντα την δυνατότητα παραμετροποίησης των προγραμμάτων για διασύνδεση ή ενημέρωση.

 

Κατηγορία: Αγορές / Ταμειακές Μηχανές

Gallery