ΑΘΗΝΑ - ΑΝΤΖΟΥΛΗ ΑΦΟΙ Β ΚΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Facebook Share Twitter Share

ΑΘΗΝΑ - ΑΝΤΖΟΥΛΗ ΑΦΟΙ Β ΚΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ

 

Το ξενοδοχείο "Αθηνά" είναι ένα κλασσικό ξενοδοχείο πόλης, πρόσφατα ανακαινισμένο, στο κέντρο της όμορφης πρωτεύουσας της Φθιώτιδας την Λαμία.
 
Η εξαιρετική του θέση, στο κέντρο της Λαμίας, αποτελεί ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα για τον επισκέπτη της περιοχής.
 
Το ξενοδοχείο "Αθηνά" μπορεί να γίνει η απόλυτη "βάση" για τις περιηγήσεις σας στις γύρω περιοχές της Φθιώτιδας με τις πλούσιες παραδόσεις, τα αξιοθέατα, αλλά και τη μοναδική φύση ή για τα επαγγελματικά σας ταξίδια.
 
Τα πολύ ευρύχωρα δωμάτια και το πάρκινγκ που διαθέτει σε ένα "δύσκολο" σημείο, στο κέντρο της πόλης, θα κάνουν πραγματικά πιο άνετη την διαμονή σας.
 
Η ευχάριστη και απολαυστική διαμονή είναι το κύριο μέλημα των ανθρώπων του "Αθηνά", δίνοντας προτεραιότητα στην φιλοξενία, στο ζεστό περιβάλλον και γενικότερα σε ότι θα σας είναι ευχάριστο και απαραίτητο, σε όλη την διάρκεια της παραμονής σας.
 
Το ξενοδοχείο "Αθηνά" θα γίνει μια από τις καλύτερες επιλογές σας όποια εποχή κι αν πάτε και θα κερδίσει σίγουρα την αγάπη σας με το φιλικό του περιβάλλον και την άριστη φιλοξενία. 

Κατηγορία: Διαμονή / Ξενοδοχεία