ΟΡΕΑΔΕΣ

Facebook Share Twitter Share

ΟΡΕΑΔΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΔΙΑΜΟΝΗ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΑΣΑΝΣΕΡ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΜΕΑ, ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3***, ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΩΙΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ.

 

Ο ξενώνας μας "Ορεάδες" βρίσκεται στην Ορεινή Nαυπακτία και συγκεκριμένα στην Άνω Χώρα του Δήμου Ναυπακτίας, σε απόσταση μόλις 55χλμ από τη Ναύπακτο..
 
Η Μεγάλη Λομποτινά της Ορεινής Nαυπακτίας, σημερινή Άνω Χώρα της επαρχίας Ναυπακτίας, περιβάλλεται από έλατα και καστανιές στα 1050 μέτρα υψόμετρο. Αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι καθώς το χειμώνα για μεγάλο διάστημα ντύνεται στα λευκά αποκαλύπτοντας τη μαγευτική ομορφιά της μέσα από τα χιονισμένα τοπία, ενώ το καλοκαίρι η καταπράσινη φύση δημιουργεί ένα ειδυλλιακό δροσερό τοπίο γεμάτο ζωηρά χρώματα και πλούσιες εικόνες.
 
Όλα αυτά αποτυπώνονται και στην ονομασία του ξενώνα μας "Ορεάδες". Στην ελληνική μυθολογία με τη συλλογική ονομασία Ορεάδες ήταν γνωστές οι πανέμορφες Νύμφες που κατοικούσαν στα όρη (βουνά) και τα προστάτευαν. Η λατρεία των Ορεάδων διεξαγόταν συνήθως μέσα σε σπηλιές. Ορεάδες Νύμφες που αναφέρει η μυθολογία ήταν η Οινώνη (στο όρος Ίδη της Τρωάδας), η Βριτομάρτις, η Ηχώ, η Κυλλήνη, η Κυνόσυρα, η Πίτυς, κ.ά. Οι Ορεάδες συνδέονταν με τη θεά Αρτέμιδα, καθώς όταν η θεά κυνηγούσε προτιμούσε τα καταπράσινα βουνά και τα ορεινά δάση. (Wikipedia)

Κατηγορία: Διαμονή / Ξενοδοχεία