ΚΟΣΜΕΙΝ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Facebook Share Twitter Share

ΚΟΣΜΕΙΝ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ , ΧΑΛΙΑ - ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ - ΚΟΥΡΤΙΝΟΞΥΛΑ , ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ , ΕΙΔΗ ΘΑΛΑΣΣΗΣ , ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ : ΑΦΥΤΟΣ , ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ , ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ , ΤΗΛ 2374091221 , ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΟΥΧΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΕΙΔΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

 

Το κατάστημα Κοσμείν HOME DESIGN ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2006 μια δυναμική, δημιουργική και αξιόλογη πορεία στον χώρο της διακόσμησης σπιτιών αρχικά και μετέπειτα γραφείων, καταστημάτων, ενοικιαζομένων δωματίων και ξενοδοχείων με την βοήθεια έμπειρων συνεργατών. 


Κύρια δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η εμπορία λευκών ειδών, κουρτινών, κουρτινόξυλων, ρόλλερ, χαλιών, κιλιμιών, μοκετών, ταπετσαριών με μια μεγάλη γκάμα προιόντων εισαγωγής από όλο τον κόσμο σε άριστη ποιότητα και αισθητική , καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με τις πολύ καλές τιμές μας! 

Τον Μάιο του 2014 τολμήσαμε και δημιουργήσαμε έναν καταπληκτικό χώρο στο πιο όμορφο και γραφικό χωριό της Χαλκιδικής την Άφυτο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής!!!!! Όπου προσθέσαμε εκτός όλων των παραπάνω ειδών και μικροέπιπλα, είδη σπιτιού, φωτιστικά, κάδρα, φανάρια, αναμνηστικά, παρεό, φουλάρια, φορέματα, καφτάνια, τσάντες, τσάντες θαλάσσης, χειροποίητα κοσμήματα και φυσικά καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο και εκχυλίσματα από βότανα και φυτά της ελληνικής γης. 

Καθ´όλη τη διάρκεια του έτους γίνονται προσφορές σε επιλεγμένα επώνυμα είδη! 

 

Κατηγορία: Είδη σπιτιού / Λευκά Είδη

Gallery