ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ - ΛΑΔΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΟΕ

Facebook Share Twitter Share

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ - ΛΑΔΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΟΕ

 ΠΑΙΔΙΚΟΣ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ,ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΟ

 

Ο Παιδικός Σταθμός Ουράνιο Τόξο ιδρύθηκε το 2014 στις Σέρρες, από παιδαγωγούς με αγάπη για το παιδί έχοντας ως κύριο στόχο τους να συμβάλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη του. Ειδικότερα σε αυτήν την σημαντική ηλικία από 2 μηνών έως 5 ετών, στην οποία η νοητική, συναισθηματική, κοινωνική και κινητική ανάπτυξη επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό όλη την μετέπειτα ζωή του.

Τα παιδιά φιλοξενούνται σε ένα σύγχρονο και ασφαλές κτίριο το οποίο σχεδιάστηκε εκ νέου σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ώστε αν εξυπηρετεί τις ανάγκες των παιδιών.
Ο χορός του παιδικού σταθμού διαθέτει τέσσερις τάξεις οι οποίες είναι κατάλληλα διαμορφωμένες και εξοπλισμένες ανάλογα με της ηλικίες των παιδιών. Τα τμήματα χωρίζονται σε δυο βρεφικά, μεταγραφικό και προ νηπιακό.

Το προσωπικό του παιδικού σταθμού, είναι προσεκτικά επιλεγμένο και αποτελείται από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ακολουθείται στο Ουράνιο Τόξο καλύπτει όλους τους εκπαιδευτικούς στόχους που μπορεί να κατακτήσει το κάθε παιδί ανάλογα με την ηλικία και την ανάπτυξη του.
Πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα στα οποία θα ανταποκριθούν τα παιδιά για να κατακτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για τη μετέπειτα σχολική τους σταδιοδρομία αλλά και τη ζωή τους γενικότερα.
Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι παιδοκεντρικοί και στηρίζονται σε βιωματικές και διαθεματικές προσεγγίσεις.

Κατηγορία: Εκπαίδευση / Βρεφικοί Σταθμοί

Gallery