ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΜΑΥΡΩΝΗ - ΕΜΑΛΗ Γ ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΟΕ

Facebook Share Twitter Share

ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΜΑΥΡΩΝΗ - ΕΜΑΛΗ Γ ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΟΕ

 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ  

 

Η Φιλοσοφία μας στηρίζεται στην προσέγγιση και κατάκτηση της γνώσης με βιωματικούς τρόπους μέσω διαθεματικών προσεγγίσεων και οργανωμένων σχεδίων εκπαιδευτικής δράσης. Εφαρμόζοντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους φροντίζουμε τα παιδιά μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες να αναπτύξουν την αυτοεκτιμησή τους, τον αλληλοσεβασμό και την ομαδικότητα, προάγοντας την γνώση και την κριτική σκέψη. 

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών κάθε ηλικιακής ομάδας, στοχεύοντας στην νοητική, κοινωνική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. Το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει την ομαλή ένταξη του παιδιού σας στο σχολικό περιβάλλον. Επιδιώκουμε να προικίσουμε τα παιδιά με τα απαραίτητα εφόδια ώστε να καταστούν ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της μετέπειτα σχολικής ζωής στο ταξίδι της γνώσης και της μάθησης.

Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε τη φροντίδα και του δικού σας παιδιού. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία και διαμόρφωση ενός προγράμματος που θα εξυπηρετεί εσάς και τις ανάγκες σας.

Κατηγορία: Εκπαίδευση / Βρεφικοί Σταθμοί