ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ

Facebook Share Twitter Share

ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ , ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ , ΠΡΟ - ΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ,

ΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ :07:00 - 16:30

 

Στα ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ έχουμε διαμορφώσει το χώρο έτσι, ώστε τα παιδιά, μέσα από τη σωστή διαπαιδαγώγηση και τη φροντίδα μας, να γνωρίζουν τον κόσμο, να μαθαίνουν τους κανόνες της ομάδας και να αναπτύσσουν τις σωματικές και νοητικές τους ικανότητες. Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια και η φροντίδα των παιδιών είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα, που ο παιδικός σταθμός πρέπει να προσφέρει.

Το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελείται αποκλειστικά από διπλωματούχους βρεφονηπιαγωγούς/νηπιαγωγούς.

Στα ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία, τόσο ανάμεσα σε μας και τα παιδιά, όσο και ανάμεσα σε μας και τους γονείς. Γιατί μόνο με τη συνεχή ενημέρωση και τη συνεργασία μαζί τους μπορούμε να επιτύχουμε την ομαλή μετάβαση του παιδιού από την οικογένεια στην κοινωνία.


Οι γονείς έτσι νοιώθουν σιγουριά για το πώς περνούν τα παιδιά τους, αλλά και τι κερδίζουν, μακριά από το ζεστό χώρο του σπιτιού!

 

 

Τα ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ διαθέτουν τμήματα για παιδιά από 2,5 ετών και νήπια. Ο Παιδικός Σταθμός βρίσκεται στην Πετρούπολη σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση (πλησίον 25ης Μαρτίου), ενώ τα Νήπια φιλοξενούνται στο δικό τους νέο χώρο στο Ίλιον (πλησίον Ανδρ. Παπανδρέου), σε απόσταση 3 λεπτών από τον Παιδικό Σταθμό.

 

Το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο ιδρύθηκε το 2008 με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και λειτουργεί από το 2009 με την υπ' αριθμ. Φ.17.1/133-22/01/2009 άδεια από το 5ο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας. Καλύπτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας και είναι από τα πρώτα ιδιωτικά νηπιαγωγεία της Γ'  Αθήνας που έλαβαν επίσημη άδεια λειτουργίας.

Κατηγορία: Εκπαίδευση / Νηπιαγωγία