ΑΛΙΟΣ ΑΕ

Facebook Share Twitter Share

ΑΛΙΟΣ ΑΕ

 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

Η εταιρία ΆΛΙΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίας τροφίμων από το 1994. Ξεκίνησε με την επωνυμία ΛΙΑΚΟΣ Ι & ΣΙΑ ΕΕ και το Δεκέμβριο του 2005 μετονομάστηκε σε ΆΛΙΟΣ ΑΕ, με έδρα στο Ρέντη – Ψυγεία Αττικής. Τον Αύγουστο του 2010 η εταιρία μεταφέρθηκε σε νέο χώρο αποκλειστικής χρήσης, στο Μοσχάτο, όπου δημιούργησε σύγχρονους και κατάλληλους αποθηκευτικούς χώρους για την αποθήκευση των προϊόντων της αναβαθμίζοντας το επίπεδο των υπηρεσιών της.

Κύριος τομέας των δραστηριοτήτων της είναι η προμήθεια εστιατορίων, εταιριών catering, ξενοδοχειακών μονάδων και super market με κατεψυγμένα και νωπά προϊόντα κρέατος, αλιευμάτων και λαχανικών.

Από την ίδρυσή της, αφιέρωσε τις δυνάμεις της στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας τόσο στα προϊόντα όσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών της, ακολουθώντας μία δυναμική πορεία ανάπτυξης που της επέτρεψε να κατακτήσει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς. Εμπορεύεται προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία ειδών και συσκευασιών ώστε να καλύπτει όλα τα είδη κουζίνας :

Ασιατική (Chinesse, Thai, Sushi, Ιαπωνική)

Sea Food

Διεθνή (Ιταλική, Γαλλική και Continental κουζίνα)

Παραδοσιακή Ελληνική και Μεσογειακή.

Το ενδιαφέρον για τον πελάτη, η άμεση εξυπηρέτηση, η υψηλή ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων καθώς και το συνεχές ενδιαφέρον για ανεύρεση νέων προϊόντων στην παγκόσμια αγορά, είναι τα στοιχεία που προσδιορίζουν την ταυτότητα της εταιρίας. Η εφαρμογή αυτών επέτρεψε την ανάπτυξη ενός υγιούς οργανισμού, χρήσιμου για τους πελάτες της.

 

Η ΆΛΙΟΣ ΑΕ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά, καθώς και τις ανάγκες των πελατών της και φροντίζει στηριζόμενη στον επαγγελματισμό του προσωπικού της να προσφέρει :

Ποιοτικά προϊόντα σεβόμενη με αυστηρότητα την αλυσίδα ψύξης και τους κανόνες υγιεινής κατά HACCP σύμφωνα με το οποίο είναι πιστοποιημένη

Υψηλή εξυπηρέτηση με ένα επαρκές δίκτυο συνεχών διανομών

Ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων προϊόντων

Ανταγωνιστικές τιμές

Κατηγορία: Τρόφιμα / Καταστήματα Τροφίμων

Gallery