ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ - ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Facebook Share Twitter Share

ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ - ΤΣΙΤΟΓΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ , ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΥΜΗΣ , ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ , ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣ , ΚΡΟΥΑΣΑΝ , ΜΠΡΙΟΣ , BRIOS , ΠΙΤΣΕΣ , ΣΤΡΙΦΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΙΧΙ , ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ , ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ , ΚΡΟΥΑΣΙΝΙΑ , ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ , ΦΥΛΛΑ ΜΙΛΦΕΙΓ , ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΤΑΨΙΟΥ , ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΙΛΟΥ , ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

 

Η εταιρεία των αδελφών Τσιτόγλου ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων ζύμης από το 1994 με μεγάλη επιτυχία.
 
Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην σταθερή ανάπτυξή της είναι ο παραδοσιακός της χαρακτήρας και τα εξαιρετικής ποιότητας αυθεντικά χειροποίητα προϊόντα παρασκευασμένα με αγνές πρώτες ύλες, αφράτη ζύμη και πλούσια γέμιση, τα οποία εντυπωσιάζουν τους λάτρεις των μεσογειακών γεύσεων.
Η εταιρεία τηρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας & υγιεινής σε όλα τα στάδια παραγωγής και βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης HACCP.
 
Η διακίνηση των προϊόντων μας γίνεται  στην Αττική με ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία και σε όλη την Ελλάδα με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.
 
Καλύπτουμε μεγάλο φάσμα σημείων λιανικής πώλησης με κατεψυγμένα προιόντα όπως αρτοποιεία, πρατήρια άρτου, αναψυκτήρια, ζαχαροπλαστεία και catering.
 
Η εταιρεία ΜΑΓΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ανοίγει τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά και μέσω του διαδικτύου προσδοκεί να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της εταιρικής της ταυτότητας και των παραδοσιακών της προιόντων που σίγουρα θα μαγέψουν.

Κατηγορία: Τρόφιμα / Καταστήματα Τροφίμων