ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Facebook Share Twitter Share

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ , ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ - ΣΥΣΚΕΥΕΣ , ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ 

Η εταιρία
 
Το όραμά μας
Οι καθημερινοί ήχοι χάνονται για χιλιάδες συνανθρώπους μας με προβλήματα ακοής. Στον όμιλο εταιριών Κασάπογλου συνεχώς αναπτύσουμε και εφαρμόζουμε λύσεις για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να ξαναβρούν την ακοή τους, έτσι ώστε να μπορούν να ζούν μία πλούσια σε ήχους, ποιοτική και ικανοποιητική ζωή.
 
Η αποστολή μας
Η δημιουργία και εφαρμογή καινοτόμων λύσεων οι οποίες συνεχώς αυξάνουν τις δυνατότητες της ποιοτικής ακοής των συνανθρώπων μας που παρουσιάζουν προβλήματα ακοής.

Ιστορικό

Η εταιρία “Κασάπογλου Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος” μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Αγησίλαου Κασάπογλου ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1987 στο Ηράκλειο της Κρήτης, ιδρύοντας τα “Ακουστικά Κέντρα Κρήτης”. Ανέπτυξε σημαντική δραστηριότητα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, για την υποβοήθηση της ακοής. Γρήγορα επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε ολόκληρη την Κρήτη με την ίδρυση πρότυπων κέντρων εφαρμογής ακουστικών βαρηκοΐας. Έτσι δημιουργήθηκε η ανάγκη ενός σύγχρονου εργαστηρίου συντήρησης, επισκευής και κατασκευής ακουστικών βαρηκοΐας το οποίο δημιουργείται στην έδρα της επιχείρησης στο Ηράκλειο, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και στελεχώνεται με άρτια επιστημονικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Κατηγορία: Υγεία / Φαρμακεία