ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΦΛΩΡΕΝΙΑ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Facebook Share Twitter Share

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΦΛΩΡΕΝΙΑ ΔΗΜΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ - ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΙΔΗ 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η εταιρεία ΔΗΜΑ ΦΛΩΡΕΝΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» δραστηριοποιείται στην προμήθεια προϊόντων-βοηθημάτων, που απευθύνονται σε αρρώστους, ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία και άτομα με περιορισμένη κινητική ικανότητα.

Η ποικιλία των προϊόντων είναι πολύ μεγάλη και η χρήση τους διευκολύνει την ευεξία, ταχεία ανάρρωση και καλύτερη διαβίωση των ανθρώπων, που τα χρησιμοποιούν. Αν και τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία δεν καλύπτουν τη δαπάνη τους, οι ανταγωνιστικές τιμές τους επιτρέπουν σε όλους να τα προμηθευτούν.

Σκοπός και φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εμπορεύεται μικρής αξίας αλλά ταυτόχρονα δυσεύρετα προϊόντα έτσι ώστε να μένει πιστή στο μότο της «Στηριχτείτε πάνω μας». 

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ-ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ -ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ-Αναπηρικά Αμαξίδια -Μπαστούνια Πατερίτσες - Στρώματα κατάκλισης/Αεροστρώματα-Ανατομικά Μαξιλάρια-Οξυγόνο-Ανατομικά Ορθοπεδικά Παπούτσια-Γερανοί -Ορθοστάτες-Βαδιστικά-Πι- Συσκευές cpap-Υγραντήρες-Νεφελοποιητές-Αναρρόφηση-Πιεσόμετρα-Εξασκητές αναπνοής-Επιγονατίδες-Ζώνες-Κολάρα- Κηλεπίδεσμος-Νάρθηκες-Οξύμετρα-Κάλτσες αντιθρομβωτικές- Ακινητοποιητές -Αναλώσιμα- Νοσοκομειακά / ηλεκτρικά κρεβάτια-Βοηθήματα /εξοπλισμός μπάνιου-Ανυψωτικά τουαλέτας-Πάνες ακράτειας ηλικιωμένων-Υποσέντονα /Βαμβακερά υποσέντονα- Πάτοι σιλικόνης –Λάστιχα Γυμναστικής – Μπαλάκια Αφρολέξ

Κατηγορία: Υγεία / Ορθοπεδικά είδη