ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

Facebook Share Twitter Share

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

 ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΠΑΝΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1974. Οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνογνωσία και μηχανολογικό εξοπλισμό, σε συνδυασμό με το κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, την έχουν καθιερώσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές βιομηχανίες στον κλάδο του αλουμινίου.

Εξοπλισμένη με κέντρα κατεργασίας τελευταίας γενιάς και σύγχρονη μονάδα ανοδίωσης, παράγει και διαθέτει με διαρκή πληρότητα και άμεση εξυπηρέτηση μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για συστήματα αλουμινίου, ανοδιωμένα ή με ηλεκτροστατική βαφή, όπως μεντεσέδες, χειρολαβές, σπανιολέτες, μηχανισμούς ανάκλισης κτλ.

Ανοδιωμένα ή με ηλεκτροστατική βαφή παράγει και διαθέτει επίσης συστήματα καγκέλων αλουμινίου, που τοποθετούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με δυνατότητα επιλογής πολλών σχεδίων και χρωμάτων. Επιπλέον σημαντικά πλεονεκτήματά τους αποτελούν οι εξελιγμένες τεχνικές εφαρμογές, που εγγυώνται γρήγορη και σταθερή τοποθέτηση, καθώς και η χρήση καθαρού αλουμινίου στην κατασκευή τους, που εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε περιοχές με ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες.

Η υψηλή ποιότητα του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει και οι διαρκείς έρευνες για τη σχεδίαση και παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων, δημιουργούν στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ-ΠΑΝΙΔΗΣ τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξή της στην εγχώρια αλλά και στις διεθνείς αγορές του αλουμινίου.

Κατηγορία: Υλικά και Κατασκευές / Βιομηχανία καγκέλων και αλουμινίου