ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Facebook Share Twitter Share

ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΥΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

 

Η πολύχρονη σταθερή πορεία μας, στην ελληνική αγορά, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες:

 

Είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τους πελάτες μας. Ενημερώνουμε από την αρχή, για όλες τις δυνατότητες εξυπηρέτησης κάθε παραγγελίας, καθώς και για το κοστολόγιο και τον χρόνο παράδοσης.

Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας. Απαντάμε άμεσα και χωρίς χρονοτριβές, σε κάθε προσφορά και παραγγελία που έρχεται στα χέρια μας.

Είμαστε τυπικοί και συνεπείς στους χρόνους παράδοσης. Για εμάς ο χρόνος παράδοσης που έχει συμφωνηθεί, είναι εξαιρετικά σημαντικός, και εξαντλούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς με την υπόσχεσή μας.

Διατηρούμε σταθερές τις τιμές μας. Εξαντλούμε κάθε περιθώριο κέρδους προς τα κάτω, στην προσπάθειά μας αυτή, με σκοπό να προσφέρουμε ένα σταθερό τιμολογιακό περιβάλλον για τους αγοραστές.

Κάνουμε συνεχείς ελέγχους ποιότητας. Στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν προϊόν, εφαρμόζουμε ελέγχους ποιότητας σε όλα τα προϊόντα παραγωγής μας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας. Στην προσπάθειά μας για άψογη εξυπηρέτηση, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει ένα λάθος, ή κάτι να μας ξεφύγει. Αναλαμβάνουμε λοιπόν την πλήρη ευθύνη του δικού μας λάθους, και αντικαθιστούμε το προϊόν.

Είμαστε 100% ελληνική επιχείρηση. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται και συσκευάζονται μέσα στις εγκαταστάσεις μας, προσφέροντας δουλειά σε εργαζόμενους την χώρα μας.

 

Κατηγορία: Υλικά και Κατασκευές / Είδη Συσκευασίας