ΚΩΣΤΑΣ

  • Χελμού 23, Άγιος Στέφανος 145 65, Ελλάδα
    ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ - ΕΛΛΑΔΑ
  • 2106215780,6978026400
Facebook Share Twitter Share

ΚΩΣΤΑΣ

 ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ , ΚΑΡΒΟΥΝΑ , ΠΕΛΛΕΤ - PELLET , ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00 - 20:30

 

Η αυξανόμενη τιμή του πετρελάιου οδήγησε τα νοικοκυριά σε εναλλακτικές λύσεις για οικονομία στη θέρμανση με καυστήρες και λέβητες, σόμπες και τζάκια ξύλου και βιομάζας. Τα προϊόντα βιομάζας κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των ελλήνων και η ζήτηση του ξύλου και των παραγώγων του έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
 
Η έρευνα μας με άξονα τόσο τη φροντίδα του περιβάλλοντος όσο και την κατάρτιση και την τεχνογνωσία των νέων αυτών μέσων θέρμανσης, οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας μας.
 
Μετά από στοχευμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μεγάλες μονάδες παραγωγής ενεργειακών συστημάτων στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οίκους έτσι ώστε να σας παρέχουμε την ιδανική λύση θέρμανσης του χώρου σας.
 
Διαθέτουμε ένα σύγχρονο δίκτυο διανομής και πώλησης στερεών καυσίμων (καυσόξυλα, πέλετ, μπρικέτες) και ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης (σόμπες, τζάκια, καυστήρες και λέβητες ξύλου και pellet). Απευθυνόμαστε σε οικιακούς καταναλωτές και επαγγελματίες παρέχοντας άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές!

 

 

Κατηγορία: Υλικά και Κατασκευές / Στερεά Κάυσιμα