ΤΑ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Facebook Share Twitter Share

ΤΑ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

 ΓΑΜΟΙ , ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ , ΣΥΝΕΔΡΙΑ , REVEGION , ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ , ΕΩΣ 450 ΑΤΟΜΑ

 

Τα Κυκλαδίτικα Νησιά σας καλωσορίζουν θερμά και σας προσκαλούν στη ζεστή και πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα δεξιώσεων. Ο χώρος εκπέμπει νότες υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας, παρέχοντας σας την ευκαιρία να ζήσετε αλησμόνητες στιγμές διασκέδασης.
 
Τα Κυκλαδίτικα Νησιά πάντα με εξαιρετικό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση και ζωντανή μουσική αποτελούν ιδανική πρόταση για τη γαμήλια δεξίωση σας, βαπτίσεις καθώς και επαγγελματικές συνεστιάσεις.
 
Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των δεξιώσεων και λοιπών εκδηλώσεων έχοντας μία πείρα 25 ετών, φροντίζοντας πάντα να προσφέρουμε υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας. Επισκεφτείτε τον χώρο μας και είναι σίγουρο ότι θα ζήσετε μία εξαιρετικά όμορφη βραδιά.
 
Η αίθουσα δεξιώσεων βρίσκεται στην ίδια έδρα, έχοντας πάντα υπόψη τη βελτίωση και την ανακαίνιση του συνολικού χώρου. Αποτελεί ιδιόκτητο χώρο και η επιχείρηση είναι οικογενειακή. Το προσωπικό αποτελείται από μία 10μελή ορχήστρα για ζωντανή μουσική, μέχρι και 20 σερβιτόρους και 5 άτομα στην κουζίνα εκ των οποίων ο ένας είναι έμπειρος και δημιουργικός σεφ με επαγγελματικό δίπλωμα.

Κατηγορία: Υπηρεσίες / Διοργανώσεις εκδηλώσεων