ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Facebook Share Twitter Share

ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ - ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ - ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

 

Το ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ιδρύθηκε το 1999 από την κα Βαγενά Σοφία, λογοπεδικό η οποία προηγουμένως είχε διακόψει την εργασία της στο Βρετανικό Δημόσιο Σύστημα Υγείας (ΝΗS) για να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα. Στις μακρόχρονες σπουδές της στην Ελλάδα και Βρετανία, η κα Βαγενά είχε υπάρξει υπότροφος του Κληροδοτήματος Παπαδάκη, του ιδρύματος Ωνάση και του ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη. Τα ερευνητικά και κλινικά της ενδιαφέροντα είναι ποικίλα και αφορούν επιστημονικές περιοχές όπως η βαρηκοΐα/ κώφωση, η λεκτική δυσπραξία, οι διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, ο τραυλισμός, οι ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Το βιογραφικό της εμπεριέχει μία μακρά λίστα συμμετοχών σε συνέδρια και σεμινάρια που εμπλουτίζεται διαρκώς. Η ίδια είναι ανεγνωρισμένη επόπτης του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών.

 

Tα τμήματα του ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ανεπτύχθησαν σταδιακά καθώς το κέντρο εδραιωνόταν στην συνείδηση του κόσμου. Με την βοήθεια των συνεργατών μας, αναπτύξαμε υψηλή τεχνογνωσία σε πληθώρα διαφορετικών τομέων. Έτσι μπορούμε να στηρίξουμε από ένα πολύ μικρό νήπιο έως και ένα έφηβο και την οικογένειά του σε όλες τις διαφορετικές ανάγκες τους στην πορεία για μία επιτυχημένη ανάπτυξη. Έχουμε χειριστεί με επιτυχία πολύ ιδιαίτερες αναπτυξιακές δυσκολίες και πάντα με προσοχή και σεβασμό ως προς την ψυχοσυναισθηματική ευμάρεια του παιδιού και της οικογενείας του. Συνεργαζόμαστε στενά με όποιον εμπλέκεται στην καθημερινότητα του παιδιού και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας. Ως εκ τούτου, οι πλειονότητα των παραπομπών στον χώρο μας γίνονται από παλαιότερους πελάτες μας, παιδιάτρους και εκπαιδευτικούς.

 

Για την διατήρηση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών στο Λόγος και Επικοινωνία, η κα Βαγενά έχει θεσπίσει αυστηρούς κανονισμούς λειτουργίας και συνεπικουρείται στην θέση της από αναπτυξιολόγο και παιδοψυχίατρο. Στο παρελθόν, το ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2000. Τέλος, έχει βραβευθεί από το Χαμόγελο του Παιδιού για την φιλανθρωπική του προσφορά.

Κατηγορία: Υπηρεσίες / Λογοθεραπεία